Uusi jäsen

Sairauskassa Parkin tiedote yhtiön palvelukseen tuleville toimihenkilöille.

Porin Kupariteollisuuspuiston, Harjavallan Suurteollisuuspuiston ja Boliden Kokkola Oy:n teollisuusalueella työskentelevät toimihenkilöt voivat liittyä sairauskassaan, jonka toimihenkilöjäsenet ovat perustaneen 1.1.1996. Jäseniä sairauskassalla on n. 1150.

Liittymällä sairauskassaan saat lakisääteistä sosiaaliturvaa huomattavasti paremman turvan sairauden tai tapaturman sattuessa.

LIITTYMINEN TULEE TAPAHTUA KAHDEN (2) KUUKAUDEN KULUESSA TYÖSUHTEEN ALKAMISESTA, tämä koskee myös määräaikaista työsuhdetta.

Vakinaisessa työsuhteessa liittyminen määräajan umpeuduttua ei ole enää mahdollista, mutta määräaikaisessa työsuhteessa olevat voivat liittyä kuitenkin vielä kahden (2) kuukauden kuluessa työsuhteen vakinaistamisesta tai uuden määräaikaisen työsuhteen alkamisesta.

Sairauskassaan voivat liittyä yli neljä kuukautta kestävässä määräaikaisessa työsuhteessa olevat toimihenkilöt.

Liity sinäkin, se kannattaa, sillä saat kohtuullisella jäsenmaksulla hyvän vakuutuksen. Jäsenmaksu on 35,00 euroa/kk ja työnantaja pidättää sen palkanmaksun yhteydessä.

Ilmoita liittymisestäsi palkkakonttoriin tai sairauskassaan kipukassa@kipukassa.fi. Toimita valtakirja palkanlaskentaan tai sairauskassan sähköpostiin.


Liittymislomake.pdf